Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Knut Lundberg, 6. des, 2012
Ønsker Geir og Iris lykke til på rasemesterskapet i helga:)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Jonas, 30. nov, 2012
Hej.
Grattis till 3;e priset med Zalto.
Mvh Jonas
drevhöjdenskennel.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Tor-Atle Hansen, 17. okt, 2012
Trist melding Geir overlatte i dag etter ventet på valp fra dere.
Men håper Azzie blir i form igjen, det er hovedsaken her nå.
Vi venter litt til vi på en nykommer..
E-post:
Skrevet av Knut Bjørnar Sørmoen, 16. okt, 2012
Nei og nei.. :-( Dette var virkelig triste nyheter. Du hvor jeg føler med dere alle og ikke minst Azzie nå. Verden er som dere skriver, virkelig brutal..trist som bare det dette her.
E-post:
Skrevet av Knut Bjørnar Sørmoen, 15. okt, 2012
Halloi til dere alle ;-) Håper på det beste med nytt kull og høsten videre for dere alle i hop:-) Her har vi måttet stoppe opp pga elgjakt i terrenget hele oktober, men slipper til igjen i nov. Håprl på at vi får til en langhelg i Vestre Slidre til helgen. oppdatering vil i så fall følge... mh. Knut Bjørnar, Adrian og Himdalens Isack
E-post:
Skrevet av Tor-Atle Hansen, 4. okt, 2012
Hallo igjen.
Nå telles det dager her til evnt beskjed om valp etter Azzie. Ser virkelig frem til å få begynt jakte igjen med Luzernestøver igjen etter 2 års opphold og 1 år venting på valp. :)
E-post:
Skrevet av Kenneth Fredriksson, 29. sep, 2012
Hej!
Har läst er trevliga hemsida sedan en tid tilbaka. Själv jagar jag hare och räv.Under de sista 10 åren har jaktkompisen varit finnstövare. Tidigare har jag haft luzernstövare och skulle gärna ha en till, då jag fått avliva min finnstövartik nu i september. Hör av er om möjligheten till valp finnes. MVH från jakt- och utställningsintresserad pensionär.
E-post:
Skrevet av Jonas, 28. sep, 2012
Hej.
Jag måste berömma er hemsida
Mkt fina hundar ni har.
Jag har också en Luzerstövare
en tik som är 3år.
Mvh Jonas Wicander
Skåne/Sverige
E-post:
Skrevet av Lars olov, 17. sep, 2012
Fint drev med Salto.
Å vilket bra vägarbete han gjorde.
Ser verkligen låvande ut.
E-post:
Skrevet av Anders Kroné, 1. sep, 2012
I dag har Frazze fått vara med Tuss på premiären, normalt brukar jag aldrig släppa två samtidigt men jag kunde inte hålla mig.
Frazze följde med på drev 2 och 3 så det blev 11,5 km för hans del och drev gjorde han, kanske mest på Tuss men roligt var det.
Så nu blir det ett par dagars vila sen är vi på det igen.
E-post:
Skrevet av Marianne, 12. aug, 2012
Heisann!
Trivelig å se og snakke med dere på Elverum i dag! :-)
Morosamt med valpeshow :-)
E-post:
Skrevet av Knut Lundberg, 2. jun, 2012
Hei:) Da har Himdalen`s Tequila snart gjort unna sin første uke her i Østerdalen.Det har gått kjempe bra ei god og snill jente som tilpasser seg veldig fort:) Vi har heller ikke måtte gå ut med henne om natten,hun sover til vi skal opp og hun løper rundt de andre hunda våre koser seg:)Og er har vi tatt en siesta....:) God Helg!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Knut Lundberg, 25. mai, 2012
Hei og Gratulere med Iris:),en varm hilsen fra Rhodos.Kun fa dager til vi henter Tequila og du verden sa fin hun er blitt:)Vi gleder oss stort na kan nesten ikke vente og kjempe fint bilde av henne:) sorry med skrive feil,mangler en bokstav her nede:) God pinse:))
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Anders Kroné, 23. mai, 2012
Hej T&G
Här kommer en kort rapport från Frazze. Jag har funnit mig väl tillrätta i min nya familj, busar hela dagarna när jag inte sover förståss. Sen har jag sån tur att jag får sova i husses säng på nätterna, han har en jätteskön kudde som jag brukar försöka få en bit av. Husse och matte tycker jag är jätteduktig och väldigt framåt, dom blir lite oroliga när jag ut i skogen själv, men jag hittar tillbaka varje gång. Avmaskning fick jag direkt jag kom hem, så nu är magen OK igen. Hade ingen bra aptit första dagarna men nu äter jag allt jag kommer över till och med hästskit.
Hälsningar
Himdalens Frazze
E-post:
Skrevet av Knut Bjørnar Sørmoen, 19. mai, 2012
Hei på dere og takk for sist :-)
En liten statusrapport fra Hedmarken der der dere nå skal vite at Isack har funnet seg meget godt til rette. Det er nå gått 4 dager og 4 netter siden vi hentet han og humøret er upåklagelig. Litt mor/søsken savn de 2 første dagene, men nettene har alt vært så rolig og bra. Han har ennå ikke gjort fra seg noe inne og sier fra når den tiden er inne. Til og med ute på verandaen sier han fra når tiden er inne og han vil ut i gresset.
I natt sov han igjennom hele natta (8 t). Masse kos og lek både ute og inne. Flere små bilturer har gått helt greit. Ikke syk og ikke noe surv. Koser oss en hel masse med en sosial, snill, leken og alldelsen upåklagelig trivelig Himdalens Isack.
Lykke til på sørlandet og på samlingen i helga!
E-post:

Nyeste kommentarer

10.04 | 20:43

Vi längtar!!

27.03 | 21:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

25.03 | 22:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

08.01 | 18:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål