Dagbok 2019

Det er romjul og det nærmer seg et nytt år. Da er det tid for refleksjon av året som er i ferd med å går over i historiebøkene. 2019 var året Zika fikk sitt først valpekull, 7 flotte tispevalper så dagens lys. I disse dager venter vi på ny løpetid. Zarek ble jakthund på riktigt, han fikk skutt hare for seg og har oppnådd en 1 ÅP denne jakthøsten. Tira fikk prøve seg på DM, men lyktes ikke. Hun var også en tur til Sverige, men dessverre ble det ekstremt dårlig føre og Tira kom hjem uten premie og skadet. Operasjon venter i januar. Zalto har gått mye med skjerm det siste halve året og fikk før jul fjernet et område med hud på låret. Operasjonen var vellykket.

 

Vi takker alle våre lesere for følget i 2019 og ønsker dere alle et riktig godt nytt år.

 

Alle valpene har reist og det er stille hos oss i Skjønbergkroken. Alle valpene har flyttet hjem til sine nye eiere. Les mer om det her, Første kull Zika

I dag har vi veid valpene her hos oss for siste gang. Du finner vektkurven her: Første kull Zika.

Påsken 2019 synger på siste verset, sola har gått ned og valpene har slokna godt i kassa:) De er 6 uker i dag og de siste dagene har de utforsket enda en ny del av verden. Det er så herlig å se de utfolde seg i naturen. Se mer her, Første kull Zika.

 

Vi har hatt en strålende hjemmepåske. Sol og varmt i været. Vi har kost oss hjemme med valper og vårsysler i hagen - akkurat slik vi liker det!

 

Ønsker dere alle ei fin uke, vipps så er det helg igjen!

 

- talas :)

 

Vi har startet påskeferien med sol og vår-sysler. Hyggelig besøk har vi også fått tid til. Valpene har kommet ut og sover i sola. De er 5 uker alt i dag og valpene er veid. Sjekk ut oppdatert vektkurve her, Første kull Zika.

 

Håper dere nyter påsken!

 

-snakkes

Nyeste kommentarer

10.04 | 20:43

Vi längtar!!

27.03 | 21:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

25.03 | 22:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

08.01 | 18:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål