Første kull Zika

Alle valpene har nå reist til sine nye eiere og vår jobb er ferdig. Nå er resten opp til de. Vi har rydda og vaska i brakka og det ble så tomt. Zika har melkespreng og lurer nok på hvor det har blitt av alle sammen. Det har vært en fantastisk valpetid, med masse kos, og vi er så stolte av de alle sammen. Nå gleder vi oss over alle de fine tilbakemeldingene vi får om at valpene slår seg fint til ro i nye hjem, At de spiser og leker, at de sover og ramper litt.

Ingen tvil om at vi vil savne dere alle!

 

 

 

Himdalen's Vega Hjerte

Himdalen's Lissy Hjerte

Himdalen's Tyri Hjerte

Himdalen's Ronja Hjerte

Himdalen's Trajja  Hjerte

Himdalen's Jossan Hjerte

Himdalen's Luzzan Hjerte

 

 

I dag er valpene veid for siste gang hos Himdalen's kennel. Alle har fortsatt fin økning, men økningen er ikke så stor denne uka. Dette skyldes nok økt aktivitet. Valpene har voldsom apetitt og maten går ned på høykant. Vi kommer til å øke daglig formengde noe siste uka, men ikke mye. Vi legger oss ikke på maks av anbefalt daglig dose fôr. Alle valpene har også fått mark-kur i dag.

 

Vektkurven er nå oppdatert med valpenavn. Vi venter nå bare på stamtavle fra NKK, så har vi alt i boks før levering.

 

Vi skal nyte den siste tida med disse godingene til det fulle. Heldigvis blir ikke alle henget på likt, godt å levere de fra seg litte etter litt. 

I dag har alle sju vært til kontroll hos veterinær, De har blitt chippet og fått vaksine og alt gikk helt fabelaktig. Et flott, rolig kull som sovnet på gulvet inne på undersøkelsesrommet. Nå venter vi bare på at stamtavlene kommer fra NKK.

Nyeste kommentarer

10.04 | 20:43

Vi längtar!!

27.03 | 21:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

25.03 | 22:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

08.01 | 18:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål