Dagbok 2017

Zika ble stilt på Romerike Harehundklubb sin utstilling på Fenstad denne helga og hun fikk der sitt tredje CERT og kan dermed tituleres med tittelen Norsk Utstillingschampion! Les kritikken her, Zika

Sommeren har vist seg fram. Det har vært noen deilige og varme dager og vi klarte  bli solbrente etter mange timer i sola i går, men vi klager ikke for kulda var tilbake i dag. Får håpe det stemmer at mai blir som sangen ''Kom mai du skjønne, milde''.

Nå venter ei hektisk uke før helga er over oss igjen . tida går unna i en voldsom fei!

Ønsker der ei fin uke :)

 

Vi har tatt påskeferie og gleder oss over dager med tid til bikkjene, hagestell og bare fri! Vi tenkte oss en tur på hytta, men vi har ikke helt landet på om det blir tur eller ikke. Sola skinner fra skyfri himmel i dag og det ser ut til at vinden har løyet noe.

Zika fikk sitt første CERT på Hedmarksutstillingen tidligere denne måneden. Les kritikken her, Zika.

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god påske :)

Dagene går unna når vil fyller de til randen. Dessverre har det den siste tiden været enklere for oss å bare oppdatere på Facebook og ikke her på hjemmesiden. Dette er litt dumt for dere som ikke følger oss på Facebook, så vi har nå bestemt oss for å sette av tid en gang i uka til en oppdatering her også! En hjemmeside er jo avhengig av kontinuerlig oppdatering for å være fortjent med lesere. Vi er derfor glade for at dere fortsatt her her!

 

 

Zika er stilt på sin første jaktprøve, noe som resulterte i en innstilling til 3 ÅP. Veldig fornøyd med dette på et krevende føre! Zika er akkurat ferdig med løpetid og har stått i 3 uker. Iris er i gang med sin løpetid og vi venter fortsatt på at Tira skal få sin første.

 

Ønsker dere en fin søndag og ei riktig god uke!

 

-talasKul

Nyeste kommentarer

10.04 | 20:43

Vi längtar!!

27.03 | 21:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

25.03 | 22:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

08.01 | 18:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål