Dagbok 2016

Det har igjen gått lang tid siden sist oppdatering. Både Geir og jeg deler noe på facebook, men det er jo ikke alle som er der! Nå har det ikke vært hverken valpekull eller jaktprøver å oppdatere om så langt denne høsten. Det betyr jo ikke at vi ikke har hatt noe å oppdatere om.

 

Vi har vært på vår årlige jakttur til Hede. Dessverre er det mye mindre hare der enn det har vært tidligere. Geir fikk skutt den første haren for Zika der - det er vi veldige fornøyde med. Det ble med den ene haren. Undertegnede hadde sitt livs opplevelse med et møte med bjørn under årets tur - en meget spesiell opplevelse som jeg vil legge ut under historier senere.

 

Så har vi kjøpt oss HYTTE Smiler og vi er så fornøyde. Det blir litt å ta tak i, men det er bare fint å ha litt å drive med. Vi har allerede hatt flere loser rundt hytteveggen!

Denne helga er vi ikke på hytta - det er kommet for mye snø og her hjemme er det barmark. Geir har testet Zalto denne helga og han er i rute. Han har vært syk, men det ser ut til at medisinen virker og at han er på vei tilbake til normalen - det er bra!

 

Til sist må vi benytte anledningen til å gratulerer Anders Kronè og Himdalen's Frazze som gikk av med seieren i SM for Luzernerstøvere. Vi er utrolig stolte over hva Anders og Frazze har oppnådd og vi sender selvsagt de varmeste gratulasjoner!

 

Håper dere har hatt en fin høst så langt - vi talas!

Etter 2 gode treningshelger er det endelig nye videosnutter på plass på hjemmesida. Zika har imponert oss denne høsten og gjør veldig mye riktig og er svært selvstendig i skogen. Zalto innfrir som alltid og er stødig - 100 % uttak både på Zika og Zalto så langt! Er fullstendig klar over at vi trener i et fantastisk hareterreng med masse hare - det er gull verd! Takk til brutter'n for lån av hytta - det er uvurderlig!

Finnen trenger fortsatt tid til å modnes, men hun har vært i kontakt med rykende fersk fot opptil flere ganger og vi ser fremgang for hver gang. Det lønner seg å være tålmodig og standhaftig, så blir det nok harabikkje av den også til slutt!

Det nærmer seg jaktstart og vi har en 15-åring som er klar til å bruke den nye hagla si til lørdagen. Håper selvsagt å få skutt hare for Zika :) Ønsker dere alle ei knallfin septemberuke!

 

Vi talas :)

Hei dere tålmodige lesere. Etter en rolig periode med lite oppdteringer på denne siden går vi inn i en tid der jeg håper det blir mye å oppdatere om!

I helga som var vær det til for årets Luzernersamling, denne gangen i Risør på Røed Camping. Kjempekoselig, som alltid, både å hilse på gamle kjente men også stifte nye bekjentskaper. Det gikk kjempebra med Iris og Zika på ustillingen - begge fikk CK og Iris ble nummer 2 av alle tispene mens Zika ble nummer 3! Dere kan lese kritikkene under Utstillinger her, Utstillinger

Til helga som kommer blir det treningstur til Grasbekkåsen, kan tro vi gleder oss,. Håper å kunne oppdatere søndag med videoklipp.

Ønsker dere alle en kjempefin høst!

 

- talas :)

Nå er det ei god stund siden sist det ble oppdatert noe på siden her. Det er ikke det at det ikke skjer noe, men det er travle dager - og dessverre har denne siden ikke blitt prioritertTrist

Zalto har hatt besøk av enda en frier, NJCH Dolly har vært her på parringsvisitt. Får håpe det blir valper denne gangen.

Zika ble stilt på sin første utstilling på Nittedalsutstillinga på lørdag. Vi hadde ikke de altfor høyeste forventninger, men hadde trent en del på å gå i ring! Ikke i vår villeste fantasi hadde vi trodd det skulle gå så bra. Vi synes nå det at hun en den vakreste, men at dommeren skulle mene det samme da! Det ble flotte sløyfer og premier og dere kan lese kritikken her, Zika .

 

Håper dere alle får en fin vår!

 

- snakkes  

Stolte oppdrettere gratulerer hund og eier, Anders Kronè!

Nyeste kommentarer

10.04 | 20:43

Vi längtar!!

27.03 | 21:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

25.03 | 22:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

08.01 | 18:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål