Andre kull Zika

Bråkebøtter :)

I dag er valpene 4 uker. Det er hekt vilt hvor fort tida går. Valpene er veid vi er fornøyd med vektkurvene til alle. Den største tispa er fortsatt størst, men kurven er ikke like bratt hos henne som hos de andre - det er bra!

I dag har vi utvidet verden til valpene og gitt de mulighet tilå gå ut av valpekassa. De har også vært ute på plenen og utforsket gresset litt. Det er en spennende tid. Vi skal så smått begynne å tilvenne de annen mat enn morsmelk og kommer til å begynne litt med geitemelk, før vi gradvis går over til tørrfor.

Zika er fortsatt flink, men litt sliten og lei så hun får mye fri far dem på dagtid nå.  

Valpene er 3 uker i dag, 2. påskedag. Ny veie-dag og vektkurvene viser fin økt vekt, men den største tispa har en litt brattere kurve denne uken. Vi får forsøke å holde henne litt unna matfatet og la gutta få et eller to måltider alene.

Øynene og ørene er nå helt åpne og de begynner å gå rundt i kassa på ustø bein. De bjeffer og knurrer til hverandre og er skikkelig morsomme. Vi går en herlig tid i møte.

Nyeste kommentarer

10.04 | 20:43

Vi längtar!!

27.03 | 21:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

25.03 | 22:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

08.01 | 18:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål