Andre kull Zika

Da er kullet veid samlet for siste gang. Vektkurven fortsetter å øke jevnt, uavhengig av om valpen er størst eller minst.

 

Innen vi når neste mandag kveld har alle 4 reist til sine nye hjem. De er klare alle 4. Trygge, lekne, glade, kranglete og tøffe er de alle sammen.

 

Nå skal valpepakkene gjøres klare. Helsebøker og pass er på plass og vi venter stamtavlene hvert øyeblikk. I morgen setter vi snuta til grenseovergangen for å gjøre avtale med politiet om overlevering. Det er ikke bare-bare nå som grensen er stengt. Regner med det går smertefritt. 

Ny uke, ny veiing. Ser tydelig på vekt og størrelse at overgang fra full-die til fast føde 3 ganger om dagen setter i sving vektkurvene. Den største tispa fortsetter å rykke fra de andre. Hun ser nesten ut som om hun er en uke eldre enn søsknene sine. De andre 3 jevner seg mer ut. Ser vi på kurvene hver for seg ser vi at alle har en jevn stigning, litt brattere enn sist, alle sammen. Vi har gitt alle mark-kur i dag også. Kloklipp fikk de på lørdag :)

De har alle fått smaken på utelivet. Heldige er de som får mange lufteturer i det fri i løpet av dagen. Disse skogsturene går med til utforsikring, pinnebiting, krangling og kos. Se videoen vi har lagt ut om kranglefantene.

 

I dag er valpene 5 uker og de er veid og kost. Den siste uka har det skjedd stor utvikling. Valpene har vært utenfor hundegården både på gresset og i skogen. Det er tøffe og selvstendige allerede. Litt regnvær stoppet de ikke fra å gå ut i dag heller.

Nyeste kommentarer

10.04 | 20:43

Vi längtar!!

27.03 | 21:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

25.03 | 22:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

08.01 | 18:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål